Agunnarydsstiftelsen

Invigningskalas för aktivitetshus och brandstation 

Efter flera års arbete med många ideella timmar och stora investeringar var äntligen vårt efterlängtade aktivitetshus och brandstation redo att invigas. Samarbetet mellan flera olika föreningar har verkligen bidragit till en tillsammanskänsla i byn där vi funnit nya gemensamma sätt att ta nästa steg i Agunnaryds utveckling. Detta firade vi den 9 september med ett redigt invigningskalas.  

Tack till Sjöräddningssällskapet Bolmen- Bolmsö/Tannåker Räddningsvärn, Noréns Säkerhet &Utbildning AB, Ungdomsbrandkåren Laholm Knäred Våxtorp, Förbundet Sveriges Frivilliga Brandkårer, Ljungby kommun hemberedskap, Skog och trä – Lnu.se, LRF Skogsbrandvärn, Ambulanssjukvården Kronoberg, Räddningstjänsten Ljungby för att ni var med och förgyllde vått invigningskalas! Särskilt tack till riksdagsledamot och frivillig brandman Thomas Ragnarsson som höll det formella invigningstalet! 

Vi vill så klart också tacka Rapid Relief Team som hjälpte oss att bjuda på hamburgare till alla besökare. Det hade heller inte varit möjligt utan Fredrik och Carina Ahls som med hjälp av goda vänner grillade och serverade hamburgarna. 

Invigningskalaset avslutades med underhållning av det mest självklara bandet: Brandsta City Släckers. 

Tack alla som kom och invigde vår nya brandstation och vårt aktivitetshus! 

Ingmar Nilsson, Samordnare för föreningar i samverkan för Aktivitetshus1 

Anläggningen har finansierats genom stöd från: