Agunnarydsstiftelsen

Kias fotvård

Kias Fotvård – marknadsföring, utrustning och förbrukningsvaror 

Nu har Kias Fotvård, som är belägen i Lanthandelns lokaler, haft öppet i snart 1 år. Agunnarydsborna har tagit emot servicen jag erbjuder på ett mycket bra sätt och många har fått sina fötter behandlade mer än en gång. Jag har även varit hemma på hembesök hos flertalet, en extra service jag har för er som inte har möjlighet att ta sig till salongen. Jag är mycket tacksam för förtroendet jag har fått att ta hand om era fötter. 

Jag är även mycket tacksam för bidraget jag fick av stiftelsen som gett mig möjlighet att marknadsföra salongen, köpa in utrustning och förbrukningsmaterial så jag bland annat kan lacka era tånaglar sommarfina med gellack, samt ha försäljning av strumpor av olika slag. 

Innan jag öppnade körde vi runt i byn och på alla småvägar i bygden och la ut foldrar som beskriver mina tjänster, det är ju inte alla potentiella kunder som har sociala medier.  

Nu är våren snart här och jag välkomnar fler kunder som vill ha en skön fotvårdsbehandling för sina fötter. 

Tack! 

Kia Grundahl 

Kias Fotvård