Agunnarydsstiftelsen

Familjedag 2019

Under nationaldagen hölls den traditionsenliga familjedagen vid bygdegården. Vädret var perfekt för uteaktiviteter och föreningarnas olika stationer och de inhyrda hoppborgarna användes flitigt av de glada barnen. Underhållningen med Tobias Chilli var mycket uppskattad både av stora och små besökare.

AIF´s bolltävling såväl som bouleplanen besöktes flitigt av bollintresserde medan brandvärnets nya brandbil och säkerhetslotteri lockade många besökare. Agunnaryds LRF hade en uppskattad tävling och bygdegårdsföreningen höll grillen igång hela dagen och hamburgarna såldes i strid ström. Populärt som vanligt bland de lite mindre beskarna var ansiktsmålning, denna gång stod Emelie för de färgglada utsmyckningarna.

Vi från i Bygdegårdsföreningens styrelse tackar alla som deltog under dagen och vi hoppas kunna göra om dagen till nästa år. Vi vill också rikta ett särskilt tack till Agunnarydsstiftelsen som genom Majbackens donation gjorde dagen möjlig. Bygdegården vill också tacka alla föreningar som ställde upp och visade sin verksamhet.