Agunnarydsstiftelsen

Agunnaryds Sommarfest 2017

För andra året genomfördes Agunnaryds sommarfest och det blev fest i dagarna tre.

Johan Wirell var konferencier och den som höll ihop trådarna. Först ut på fredagen var Sound crew som dansade igång festen. En Trio bestående av dansanta är Fanny Rosengren, Hanna Mauritzon och Thea Ahl. Sedan var det Nordpol som tog plats på scenen som sedan följdes av Victor Gadd som med sin loop-pedal gav sken av att helt band stod där. Fredagen bjöd därefter på musik från Ljungbybandet Blackbird och senare på kvällen spelade Coverbandet ”Wonderband” och punkbandet Senap.

Lördagen ville vi välkomna familjerna och det var underhållning för de yngsta med rutinerade Tuta och kör därefter kom magikern Mike.

Efter det var det dags för Staffanz. Dansbandet från Ljungbykulturfabrik som bjöd på härlig sång och underhållning och med många dansbandslåtar som kändes igen av publiken. Senare på kvällen var det sedan dags för Scotts och hyllningsbandet ”Pökerz”.

Pökerz bjöd på alla Ronny och Ragges klassiker och minglade efter sin spelning i publiken. Scotts bjöd förutom på klassiska och sina egna dansbandslåtar på lite härlig Rock.
Förutom underhållning på scenen fanns alla möjligheter för stora som små att hitta på kul och äta. Ryssby Catering fanns på plats och serverade hamburgare och självklart kunde man köpa sig en kolbulle.
Festen avslutades på söndagen med friluftsgudstjänst och kyrkkaffe.

Agunnaryds kolarförening vill rikta ett stort TACK till Agunnaryds stiftelsen för ekonomisk uppbackning och stöd. Även ett stort TACK till alla som hjälpt till i servering, parkering, förberedelse av festplatsen m.m. Utan er vore det inte möjligt!

Agunnaryds Kolarförening