Agunnarydsstiftelsen

Renovering av klubbstugan

Klubbstugans övervåning har fått sig en rejäl och välbehövlig uppfräschning tack vare bidrag från Agunnarydsstiftelsen och många ideella timmar från några av AIF:s medlemmar.

Allting började med att den nystartade ungdomsgården frågade AIF om de fick vara i klubbstugan med sin verksamhet. Eftersom övervåningen var sliten och inte anpassad för ungdomsgårdens verksamhet prioriterades frågan om renovering. Tack vare anpassningsbara hantverkare och AIF:are som ställde upp med kort varsel kunde arbetet påbörjas ganska omgående.

För att få in mer ljus i lokalen revs väggen mellan köket och rummet. Väggarna målades ljusgrå och alla fönster och lister vita. En ny plastmatta lades på golvet och i trappan och toaletten fick ny våtrumsmatta och nytt porslin. Ett nytt kök från Ikea sattes in med gott om förvaring både för AIF:s och ungdomsgårdens saker.

Vi i AIF är mycket glada över bidraget från Agunnarydsstiftelsen vilket gjorde denna renovering möjlig! Nu har vi fått en ljus och fin lokal som kommer användas flitigt både av AIF och ungdomsgården framöver! Det fattas bara några småsaker att fixa innan allt är helt klart!